Sibienii au avut un șoc. Cine îi oprea în trafic pentru a-i amenda

Sibienii au avut un șoc. Oamenilor nu le-a venit să creadă cine i-a oprit în trafic pentru a le da amenzi.

Un bărbat de 22 de ani care locuiește în Valea Aurie a vrut să facă ordine în trafic, așa că s-a dat drept polițist de la Serviciul Rutier. Tânărul a oprit mai mulți șoferi, prezentându-se drept agent de circulație.

Polițistul de ocazie nu avea echipament corespunzător, ci doar o vestă reflectorizantă, iar legitimația pe care le-o prezenta șoferilor era inscripționată cu Garda Financiară. Mașina sa nu era, de asemenea, inscripționată cu însemnele Poliției. Unul dintre șoferii mașinilor oprite a fost amenințat că va primi o amendă pentru că a depășit pe linie continuă. Tânărul de 22 de ani nu cunoștea, însă, foarte bine prevederile Codului Rutier și a i-a spus șoferului că va primi o penalizare în puncte mai mică decât cea stipulată în lege. Ghinionul său a fost că unul dintre pasagerii din mașină fusese, anterior, sancționat pentru această abatere și a înțeles imediat că așa-zisul polițist nu știe despre ce vorbește. A sunat la numărul de urgență 112, în timp ce agentul fals încă mai purta o conversație cu șoferul mașinii, scrie Turnul Sfatului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Bărbatul nu era sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe halucinogene.

[citeste si]

Tânărul din Valea Aurie are acum dosar penal pentru uzurparea de calităţi oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel