Și-a dat DEMISIA. Echipa "Neatza" se destramă

”Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la 1 martie
”Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la 1 martie

Neatza cu Răzvan și Dani va avea, începând de săptămâna viitoare, un om în minus. Iată cine pleacă și de ce.

"Vreau să fac un anunț. Eu sunt ăla cu anunțul. Eu anunț când e cineva gravid, când se căsătorește cineva, când divorțează cineva, eu sunt ăla care aduce veștile. Doamnelor și domnilor Amalia este grav... nu, nu, am glumit. Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!", a fost anunțul făcut de Dani, în direct, în emisiune. 

"După 6 ani în echipa Neatza, Amalia face un pas către o nouă carieră. Ne rămân toate momentele frumoase, zâmbetul și energia pozitivă. Chiar dacă pe undeva se ascunsă și puțină tristețe, ne bucurăm pentru tine, Amalia! Rămânem o familie", au scris colegii Amaliei pe pagina de Instagram. 

Amalia și-a dat demisia de la Antena 1 pentru a-și urma visul de a deveni stewardesă.

Ce mesaj le-a transmis Amalia

"Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca, care face astăzi 5 ani,  l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!", a spus cu lacrimi în ochi Amalia Ștefania Țîrcă, în direct. 

"Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Va mulțumesc din suflet pentru toata aceasta perioada. Ati fost langa mine si cand mi-a fost bine, dar si cand am plans. Ne-am jucat toate jo urile, ne-am costumat in multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice si cate n-am facut. Nu-mi plac despartirile, dar uneori viata ne duce spre diferite cai. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le stiti si voi : muzica, televiziunea si aviatia. Pe primele doua le-am marcat in tinerete, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC!", a scris Amalia pe pagina de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Va mulțumesc din suflet pentru toata aceasta perioada. Ati fost langa mine si cand mi-a fost bine, dar si cand am plans. Ne-am jucat toate jo urile, ne-am costumat in multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice si cate n-am facut. Nu-mi plac despartirile, dar uneori viata ne duce spre diferite cai. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le stiti si voi : muzica, televiziunea si aviatia. Pe primele doua le-am marcat in tinerete, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC ! @simpluelena @mikitoma_21 @daniotil @futuristul @ramonna_olaru @flavia_mihasan @lucsandras @miruna.lica @marian.duta7 @_adinul_ @paul_ghinea @andreea.guran.3 @puberu @vladutflorica @robertcristianilie @mistretzu @firican @elena_turcuu @georgianaradulescu @catalin_oprisan76 @dianastejereanu @antena1_oficial @neatzacurazvansidani_oficial @vanatorul_de_nori @ellidatoma @abureeel @simona_dragomir_official @ruxandra_luca_blog

A post shared by Amalia Stefania (@amaliastefania.t) onDec 6, 2019 at 4:38am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel