Shhaideh: Dragnea pare puțin invidios

Sevil Shhaideh povestește că i-a propus lui Liviu Dragnea să lanseze în spațiul public informația că nu are cont de facebook. Posibilul viitor premier al României spune că Dragnea a rămas plăcut impresionat de mulțimea de susținători care l-au făcut totodată pe șeful PSD ''puțin invidios". 

Dupa doua zile de la crearea contului meu de facebook, domnul Dragnea a ramas placut surprins de multimea de sustinatori care au invadat aceasta pagina (parea si putin invidios, ce-i drept) si, dupa ce a citit foarte multe comentarii negative la adresa mea, a ajuns la concluzia ca multimea pe cat de impresionanta, pe atat de distrugatoare se poate dovedi daca se lasa influentata de mass-media.

Pentru a-i demonstra ca sustinatorii noului PSD sunt foarte greu de influentat la auzirea unor vorbe in vant, i-am propus sa "arunce" in spatiul public cum ca eu n-as avea cont de facebook! Ce vrea sa dovedeasca asta? Foarte multe, chiar. Intrebarea este... sunteti cu mine sau cu persoanele ce spun vorbe in vant? Ii aratam domnului Dragnea ca se inseala cand spune ca voi va puteti lasa influentati? ," a scris Sevil Shhaideh pe pagina sa de socializare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel