Sfinții Constantin și Elena. Ce urare a transmis Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a transmis, joi, o urare dedicată tuturor celor care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena, printre aceștia numărându-se inclusiv fiica sa cea mică, Elena Băsescu, dar și fostul ministru al Dezvoltării, Elen Udrea.

"De ziua onomastică, cei care purtaţi numele Constantin sau Elena să aveţi parte de bucurie, sănătate şi noroc alături de familie şi de prieteni. La mulţi ani !", a scris, joi, pe Facebook, fostul președinte Traian Băsescu.

De asemenea, urări pentru sărbătoriții acestei zile au transmis pe conturilor lor de socializare atât premierul Victor Ponta, cât și co-președintele PNL, Alina Gorghiu, precum și președinții celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu.

Sfinţii Constantin şi Elena. Ce nu ai voie să faci în această zi

"La mulți ani tuturor celor care se bucură astăzi de marea sărbătoare a Sfinților Împărați Constantin și Elena și își aniversează onomastica! Vă doresc o zi cât mai frumoasă alături de prieteni și cei dragi!", a scris premierul pe Facebook.

"La mulți ani celor care vă sărbătoriți onomastica astăzi! Sper ca sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena să fie, pentru voi toți, un prilej să vă bucurați alături de cei apropiați!", este urarea făcută de Alina Gorghiu pentru ceu are își serbează astăzi onomastica.

Președintele Camerei Deputaților, Vasile Zgonea. urează sănătate pace, sufletească, și succes. "Sfinții Împărați Constantin și Elena, ocrotitori și propovăduitori ai creștinismului, sunt astăzi celebrați de creștinii ortodocși și catolici de pretutindeni! Tuturor sărbătoriților acestei zile le doresc multă sănătate, pace sufletească și succes în tot ceea ce vă propuneți!", a scris Zgonea.

"Tuturor românilor care astăzi, de ziua Sfinților Împărați Constantin si Elena își sărbătoresc onomastica, le doresc cele mai calde urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi. La mulți ani!", este urarea pe care Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, o adresează celor peste 1.800.000 de români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel