Sfârșit tragic pentru un bărbat din Maramureș. A refuzat transportul la spital după un accident și a murit la scurt timp

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Maramureș. A refuzat transportul la spital după un accident și a murit la scurt timp  / Foto: Pixabay
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Maramureș. A refuzat transportul la spital după un accident și a murit la scurt timp / Foto: Pixabay

Un bărbat din Maramureș care a refuzat transportul la spital în urma unui accident a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă.

Sfârșit tragic pentru un bărbat din judeţul Maramureş. A refuzat transportul la spital în urma unui accident de circulaţie și a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă, potrivit Realitatea.net.

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, la ieșirea din localitatea Ocna Șugatag, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. 

La fața locului, oamenii legii au constatat faptul că un bărbat de 69 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ferești înspre Ocna Șugatag, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de către o femeie de 40 de ani. La fața locului a intervenit și o ambulanță, dar bărbatul de 64 de ani a refuzat să fie transportat la spital.

A căzut în fața casei

În urma refuzului, pasagerul de 64 de ani, din Sighetu Marmației, a fost dus acasă de către fiul său, iar când au ajuns în fața imobilului unde locuia, a căzut inconștient.  Speriat, fiul său a sunat la 112, iar șa fața locului s-a deplasat  imediat un echipaj al S.A.J. Maramureș. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 50 de minute a fost declarat decesul bărbatului. 

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Acum polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Trei persoane, transportate la spital după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate, la Călimănești

Un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital s-a produs marţi seara, pe centura oraşului Călimăneşti (DN7CC), unde un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit carosabilul şi a căzut pe acostamentul căii ferate, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, trei persoane din autoturismul căzut pe acostamentul căii ferate au fost transportate la spital, iar o a patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate medicală.

Pompierii militari au intervenit cu două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) cu un echipaj. La sosirea echipelor de intervenţie toate persoanele din maşina implicată în accident erau conştiente, cooperante şi stabile hemodinamic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel