Sfârșit tragic pentru un băiat de 15 ani din Ucraina. A fugit de război, dar a murit în Suceava, după ce a căzut de pe bicicletă

Sfârșit tragic pentru un băiat de 15 ani din Ucraina. A fugit de război, dar a murit în Suceava, după ce a căzut de pe bicicletă / Foto: Pexels
Sfârșit tragic pentru un băiat de 15 ani din Ucraina. A fugit de război, dar a murit în Suceava, după ce a căzut de pe bicicletă / Foto: Pexels

Un băiat de 15 ani din Ucraina a murit după ce a căzut de pe bicicletă, în Suceava.

Sfârșit tragic pentru un băiat de 15 ani din Ucraina. Deși a reușit să fugă din calea războiului, a murit la Suceava, după ce a căzut de pe bicicletă.

Minorul ar fi căzut în timp ce cobora o pantă pe o alee din pământ bătătorit din pădurea Zamca, în apropiere de str. Mihail Sadoveanu din Suceava. El a fost dus de cei cu care era în parcarea unui supermarket, iar de acolo a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital. Din păcate, adolescentul suferise multiple trauma­tisme, medicii fiind nevoiți să declare decesul acestuia, scrie Ziarul de Iași.

Duminică după-amiază, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un adolescent ar fi suferit leziuni corporale după ce a căzut de pe o bicicletă într-o locație care nu a putut fi specificată, iar acesta ar fi transportat cu o mașină în parcarea supermarketului pentru a fi preluat de către o ambulanță.

Băiatul se numea Andrei

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat în parcarea magazinului de pe str. Cernăuți din Suceava unde a găsit un tânăr care primea îngrijiri medicale de urgență de către lucrătorii unui echipaj SMURD.

În urma investigațiilor specifice s-a stabilit că minorul K. Andrei, de 15 ani, cetățean ucrainean, a căzut de pe o bicicletă în timp ce cobora o pantă pe o alee din pământ bătătorit din pădurea Zamca, în apropiere de str. Mihail Sadoveanu din Suceava, suferind leziuni. Evenimentul a avut loc la ora 16.05. Locul producerii evenimentului nu este pe un drum public, astfel nu îndeplinește condițiile constituirii unui accident rutier.

Cel în cauză a fost preluat din parcarea supermarketului de către echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean Suceava – Secția Unitatea de primiri Urgențe pentru acordarea de îngrijiri medicale. La ora 17.59 s-a constatat decesul susnumitului. A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Reamintim că refugiată în vârstă de 56 de ani a decedat sâmbătă seara, în localitatea Tășnad. Femeia a murit după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel