Sfântu Gheorghe: Decorațiunile de Crăciun, adunate în Postul Pastelui

Decoraţiunile de Crăciun care au împodobit străzile din municipiul Sfântu Gheorghe au fost adunate de municipalitate abia luna aceasta, după ce firma gălăţeană care a contractat serviciul nu a respectat termenul stabilit pentru demontarea lor. 

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că începând din acest an montarea şi demontarea ghirlandelor luminoase va fi făcută în regim propriu, cu angajaţii instituţiei. 

"Din cauza procedurilor (...) aceste lumini de sărbători au fost montate cu întârziere şi, nefiind demontate conform contractului, trebuie să ştiţi că nu am plătit pentru firma respectivă, iar demontarea o facem noi tot în regim propriu (...) Noi nu am vrea să primim gratuit nimic, ci am vrea ca luminile de sărbători să fie de sărbători, adică sărbătoarea de Crăciun să nu fie de sărbătoarea Paştelui şi acesta este unul dintre motivele pentru care, începând cu acest an, această activitate va fi realizată în alt mod şi nu vom mai licita separat, pentru că am văzut anul trecut că, din păcate, nu funcţionează. Şi oamenii, pe bună dreptate, şi noi vrem să fie lumini de Crăciun şi nu mai târziu, şi să ţină până în martie, când ne pregătim de Paşte", a declarat, primarul Antal Arpad. 

Contractul e de vină 

Acesta a explicat că, din cauza contractului, Primăria nu a putut începe mai repede demontarea ghirlandelor. 

"Problema e că în fiecare contract sunt anumite termene (...) şi dacă nu am fi aşteptat acele termene şi am fi început să demontăm mai devreme, atunci la un eventual proces, firma respectivă putea să aibă câştig de cauză", a mai spus primarul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel