Serialul care face furori pe Netflix. Se află pe primul loc în zeci de țări

FOTO: Freepik @premwatthanakul
FOTO: Freepik @premwatthanakul

Serialul romantic, o producție Shonda Rhimes și Netflix, a adunat peste 45 milioane de vizualizări în numai o săptămână de la lansarea sezonului trei.

Partea 1 a sezonului 3 din Bridgerton, o producție Shonda Rhimes, a debutat pe locul 1 în topul televiziunilor în limba engleză, adunând 45,1 milioane de vizualizări. 

Serialul, care îi are în rolurile principale pe Nicola Coughlan și Luke Newton, a fost pe locul 1 în 78 de țări, inclusiv în România, și a ajuns în Top 10 în 92 de țări. Și acesta este doar începutul. Partea secundă a celui de-al treilea sezon va apărea pe platforma Netflix pe 13 iunie.

”Bridgerton”, dezvoltat de compania de producție de televiziune Shondaland a lui Shonda Rhimes și Netflix, urmărește călătoriile romantice ale familiei Bridgerton în timp ce navighează pe nemiloasa piață matrimonială londoneză.

Plasată la începutul anilor 1800, povestea se concentrează pe scandalurile și succesele sezonului social, în timp ce tinerii nobili căsătoriți caută dragoste.

Bridgerton, pe scurt

În primul sezon al serialul Bridgerton acțiunea o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, în timp ce își face debutul pe piața matrimonială competitivă a Londrei Regenței. În speranța de a călca pe urmele părinților săi și de a găsi o partidă care să stârnească dragostea adevărată, perspectivele lui Daphne par inițial de neegalat.

Sezonul 2, difuzat în martie 2022, care dezvăluie povestea de dragoste dintre vicontele Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și domnișoara Kate Sharma (Simone Ashley). 

De-a lungul a opt episoade, telespectatorii au asistat la călătoria de la dușmani la îndrăgostiți a lui Anthony, un aristocrat hotărât, și a lui Kate, sora încăpățânată și iubitoare a Edwinei Sharma (Charithra Chandran). Deși Anthony o cere inițial în căsătorie pe Edwina, Kate este cea după care tânjește.

Cel de-al treilea sezon se învârte în jurul Francescăi Bridgerton (Hannah Dodd), care ar putea deveni ”diamantul” sezonului pe piața matrimonială, dar și în jurul Penelope Featherington (Nicola Coughlan), femeia care se află în spatele documentelor societății Lady Whistledown's Society Papers, și a lui Colin Bridgerton (Luke Newton). 

”Există o structură naturală a celor opt episoade, și am făcut-o de fapt în fiecare sezon, ca episodul 4 să se încheie cu un mare punct intermediar de schimbare a lumii. Telespectatorii știu că există un lucru în plus care atârnă deasupra lui Penelope și Colin și care va oferi un conflict care va intra în jumătatea a doua”, spune ea pentru Tudum, scrie Netflix.

Citește și: Emily in Paris, în producție cu cel mai nou sezon. Când se încheie filmările





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel