Serbare de Crăciun, întreruptă de o bătaie între părinţi

Crăciun
Crăciun

La o școală din Italia, serbarea de Crăciun a fost întreruptă de o bătaie între părinţi.

Un spectacol de Crăciun susţinut luni de elevii unei şcoli primare din oraşul Gela din sudul Italiei a fost suspendat, după ce părinţii s-au luat la bătaie în faţa copiilor, relatează marţi DPA. Două femei, susţinute de rudele lor, au început să se bruscheze după ce fiecare a dorit să ocupe cel mai bun loc pentru a filma recitalul cu telefonul mobil, a relatat marţi agenţia de presă ANSA şi alte media italiene.

Un reprezentant al poliţiei din Gela, localitate situată pe coasta sudică a Siciliei, a confirmat incidentul pentru DPA, adăugând că o anchetă este în desfăşurare.

Spectacolul, reprogramat

Într-o înregistrare video, publicată de postul local Blitz TV, se poate observa cum una dintre fetiţe este prinsă la mijloc în răfuială şi este trântită la podea. Alţi copii, îmbrăcaţi în costume de Crăciun, au izbucnit în lacrimi, relatează ANSA.

Citește și: Felicitări de Crăciun. Cele mai tari mesaje și urări pentru șefi

Spectacolul a fost suspendat şi a fost reprogramat marţi dimineaţă, de această dată nemaifiind înregistrat niciun incident, menţionează DPA. Potrivit ANSA, şcoala Albani Roccella va lua parte în calitate de reclamant - însemnând că ar putea solicita daune - la orice procedură penală împotriva părinţilor care au fost implicaţi în acea altercaţie.

Citește și: DIETĂ. Nu iei niciun kilogram în plus dacă faci aceste lucruri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel