Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Legia Varşovia / CFR Cluj - Partizan Belgrad, rezultate în meciuri amicale

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Legia Varşovia / CFR Cluj - Partizan Belgrad, rezultate în meciuri amicale / Foto: Pexels.com
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Legia Varşovia / CFR Cluj - Partizan Belgrad, rezultate în meciuri amicale / Foto: Pexels.com

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins formaţia poloneză Legia Varşovia cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, la St. Ulrich, în stagiul de pregătire din Austria. 

Golul deţinătoarei Cupei României a fost marcat de Marius Ştefănescu (28 - penalty), potrivit paginii de Facebook a clubului. Legia, care are 15 titluri de campioană a Poloniei în palmares, s-a clasat pe locul 10 în ediţia trecută din Ekstraklasa.

Sepsi OSK a început cu Răzvan Began - Radoslav Dimitrov, Mihai Bălaşa, Denis Ciobotariu, Rareş Ispas - Florin Renţa, Nicolae Păun, Sergiu Şerban - Marius Ştefănescu, Vitalie Damaşcan, Cătălin Golofca.

Sepsi OSK a anunţat vineri şi transferul atacantului venezuelean Mario Rondon. Jucătorul, în vârstă de 36 de ani, a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul. El s-a alăturat restului lotului în cantonamentul din Austria.

Mario Rondon, care are şi cetăţenie portugheză, a jucat ultima oară la Radomiak Radom (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, Cangzhou Mighty Lions (China), precum şi la mai multe echipe din Portugalia, cum ar fi CD Nacional, Pacos Ferreira, Beira-Mar sau Pontassolense.

Are 14 selecţii în prima reprezentativă a Venezuelei. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi, care a dispus cu 3-0 de Ferencvaros, campioana Ungariei, va mai juca meciuri amicale cu ŢSKA Sofia (27 iunie) şi Karlsruher SC (30 iunie).

CFR Cluj - Partizan Belgrad 1-0, în meci amical

Echipa de fotbal CFR Cluj a învins vicecampioana Serbiei, Partizan Belgrad, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri, la Gornja Radgona (Slovenia), într-un meci de pregătire. Unicul gol al partidei a fost înscris de croatul Marko Dugandzic (35).

Dan Petrescu a aliniat echipa:

R. Sava - Braun (R. Bălan, 82), Graovac, Yuri Matias, Brucic - M. Bordeianu (Cvek, 82), Muhar (Sacko, 61), Roger (Gîdea, 87) - Ad. Păun (Hoban, 61), Yeboah (Jefte, 74), Dugandic.

În ultimul meci amical din stagiul pe care îl efectuează în Austria, CFR Cluj va înfrunta echipa croată Hajduk Split, sâmbătă 25 iunie (Waldstadion Dietersdorf, ora 19:00). În primele sale teste, CFR a dispus cu 2-0 de FC Koper (vicecampioana Sloveniei) şi cu 3-0 de echipa sârbă Napredak Krusevac.

Citește și - România, învinsă dramatic de Slovacia la Euro U19. Tricolorii au ratat calificarea la barajul pentru CM U20 la ultima fază - Video

Selecţionata României a fost învinsă dramatic de Slovacia cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Trnava, în ultimul său meci din Grupa A a Campionatului European de fotbal Under-19 din Slovacia, ratând astfel calificarea la barajul pentru Cupa Mondială Under-20. 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Adam Griger (90+5), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Robert Popa după lovitura de cap a lui Dominik Holly.

Tricolorii se calificau la baraj cu un rezultat de egalitate, însă au tratat cu superficialitate o serie de şanse în atac, în faţa unei echipe inferioare, care însă a crezut în şansa ei până în ultima secundă. Gazdele au început avântat şi au avut câteva atacuri, fără a pune în pericol poarta lui Popa.

Echipa României a preluat treptat controlul jocului şi prima şansă notabilă i-a aparţinut, dar portarul Hrdina a reţinut şutul lui Rareş Ilie (25).

Chiriţoiu a irosit şi el o şansă favorabilă (33), şutând moale de la 14 metri, pe centrul porţii. Doru Andrei a şutat bine (40), de la 22 de metri, dar portarul a respins. Slovacii au fost mai buni în finalul primei reprize, când Holly (43) a fost aproape de reluare la centrarea lui Kopasek din lovitură liberăm, iar Gazi (45+1), scăpat din marcaj, reluat pe lângă portară din careu. Gazdele au început mai bine şi repriza secundă, dar Popa a reţinut şutul-centrare trimis de Gazi (53) la colţul scurt.

România şi-a creat ocazii bune, dar Radaslavescu (55) a tras de la 18 metri, pe centrul porţii, iar Hrdina (57) a prins şutul lui Ciuciulete, după un corner.

Slovacii au arătat mai multă energie şi Popa a trebuit să se remarce în câteva rânduri: l-a blocat in extremis pe Kopasek (58), a respins salvator lovitura de cap a lui Holly (69), a apărat cu piciorul mingea trimisă de Misovic (74) şi a reţinut şutul lui Sauer (90).

România a încheiat participarea la European, ocupând ultimul loc în grupă. Slovacia va juca un baraj cu a treia clasată în Grupa B

Echipa antrenată de Adrian Văsîi a acordat prea multe faze fixe slovacilor, iar aceştia au reuşit să facă diferenţa. România a încheiat participarea cu trei înfrângeri, toate la limită, 1-2 cu Italia, 1-2 cu Franţa şi 0-1 cu Slovacia, ocupând ultimul loc în grupă.

Franţa a învins Italia cu 4-1 şi a câştigat grupa, cu 9 puncte, urmată de Italia, 6 puncte, Slovacia, 3 puncte, România, 0 puncte. Franţa şi Italia s-au calificat în semifinale, iar Slovacia va juca un baraj cu a treia clasată în Grupa B pentru calificarea la Cupa Mondială Under-20 din Indonezia.

Semifinaliste se califică direct la turneul mondial de anul viitor. România - Slovacia 0-1 (0-0) A marcat: Adam Griger (90+5). Trnava, Stadion Antona Malatinskeho: 3.454 spectatori Campionatul European Under-19 - Grupa A. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel