EXCLUSIV  Senatorul Pălărie (USR) dezvăluie ce-i zic liberalii despre Cîţu: Mi-au spus-o oameni care sunt de 25 de ani în PNL

Sursa foto: Facebook Florin Cîțu
Sursa foto: Facebook Florin Cîțu

Senatorul USR PLUS Ştefan Pălărie a povestit ce-i spun colegii din PNL despre Florin Cîţu şi despre modul în care acesta a acţionat atât în campania internă din partid cât şi din calitatea de prim-ministru. 

"Mi-au spus membri PNL: 'sunt de 25 de ani în PNL şi nu am văzut aşa ceva'. Nu au văzut aşa ceva nici în campania internă, o atât de mare ostilitate şi la cât de înalt nivel au ajuns conflictele şi eu mai cred de asemenea, şi ştiu asta din discuţii informale, că există şi sondaje în rândul colegilor de la PNL. 80% dintre ei văd refacerea coaliţiei de dreapta. (...) Nu reuşesc să înţeleg cum un întreg partid istoric aşa cum este Partidul Naţional Liberal a putut să fie atât de uşor redus la decizia unui singur om.

Noi am spus asta: ne întoarcem la masă să discutăm cu acest partid în care avem încredere, să refacem coaliţie, dar nu putem să facem asta cu acelaşi om care a declanşat criza asta", a povestit senatorul Ştefan Pălărie la DC News, la emisiunea "Ce se întâmplă?", realizată de Răzvan Dumitrescu. 

Pălărie (USR): Valul 4 al pandemiei ar trebui să se numească valul Cîțu

"Poate cu o răutate care nu-mi stă în caracter, eu aş numi valul 4 – Valul Florin Cîţu. Şi v-o spun cu toată indignarea pe care încerc s-o gestionez. Nu mai vorbim de acel congres cu 5.000 de oameni... mai sunt momente în care s-au schimbat lucrurile, ca la bătălia de la Posada. În stânga ai stâncă, în dreapta – stâncă, nu mai poţi merge decât în faţă. Dar parcă totuşi prea mare inconştienţa de a te duce cu un congres din ăsta triumfalist în oraşul cu cel mai mare grad de incidenţă. (...) Am fost cu toţii martori ai mesajelor pe care le-a transmis de-a lungul verii: nu există valul 4, totul este bine...

Toate mesajele acestea transmise pe zona sanitară eu cred că au încurcat teribil spaţiul public. Şi mai spun încă un lucru pe care l-am spus înainte să intrăm în Parlament şi în Guvern: nu ar fi trebuit să fie politicienii cei care să se ocupe de comunicarea publică pe vaccin. Ar fi trebuit să fie lăsaţi specialiştii şi experţii în psihologie, în comunicare, în zona medicală. Pentru că vedeţi care a fost riscul enorm şi nota de plată gigantică de acum. Politicienii nu au un fir scurt de a-i ţine de cât mai aproape de adevăr sau de priorităţile reale ale ţării, ci nişte priorităţi importante pentru partid. Or asta este o problemă, nu poţi să transmiţi mesaje de siguranţă naţională unor oameni în funcţie de când ai congres", a declarat senatorul USR Ştefan Pălărie.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel