Senator SUA face praf un premier UE: Dictator neo-fascist - VIDEO

Legislatorul american John McCain i-a atacat aspru, în Senatul SUA, pe noul ambasador al Washingtonului în Ungaria, Colleen Bell, pe prim-ministrul ungur Viktor Orban și pe președinte rus Vladimir Putin. 

Republicanul, senator de Arizona, este nemulțumit că Administrația Obama a nominalizat pentru funcția de ambasador în Ungaria o producătoare de telenovele care nu vorbește ungurește și nu are cunoștințe  în domeniul politicii externe și cel al securității.

SUA numesc un ambasador tip Gitenstein în Ungaria

"Suntem pe punctul de a trimite o persoană complet necalificată în poziția de ambasador într-o națiune care este foarte importantă pentru interesele noastre naționale de securitate (...) Nu sunt împotriva numirilor politice. Înțeleg cum se joacă jocul acesta, dar avem o națiune (Ungaria) care este pe punctul de a-și ceda suveranitatea unui dictator neo-fascist care intră în pat cu Vladimir Putin și suntem gata să trimitem producătorul telenovelei "The Bold and The Beautiful" ca ambasador", a spus McCain.

După declarațiile lui McCain, însărcinatul cu afaceri al SUA în Ungaria, Andre Goodfriend, a fost convocat de guvernul maghiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel