Doina Tudor: Prima declarație după ce a fost plasată în control judiciar

Senatoarea liberală Doina Tudor va fi cercetată în continuare sub control judiciar în dosarul în care este de acuzată de complicitate la luare de mită. La ieșirea de la ÎCCJ, Doina Tudor a declarat că nu există dovezi clare împotriva sa, ci doar “supoziții” și “declarația unui denunțător”.

Întrebată de jurnaliști la ieșirea din sediul ÎCCJ dacă anchetatorii au vreo probă că a pus mâna pe bani, Doina Tudor a precizat: "Nu, nu au nicio probă, eu am prezentat înclusiv acea încheiere, de la ÎCCJ, în care se spune că nu există probe, dovezi sau legătură că ar fost dați sau înmânati mai departe. Nu sunt probe, sunt doar supoziții și o declarație a unui denunțător, care el, la rândul său a fost denunțat."

Senatoarea liberală a mai spus că este mulțumită cu decizia magistraților de la ÎCCJ, însă "până la urmă, DNA va face contestație și nu vrea să se vadă în ipostaza că nu poate să reacționeze în niciun fel".

Doina Tudor a fost reținută joi, după ce miercuri, plenul Senatului a votat în favoarea cererilor DNA de reținere și arestare a acesteia. 


Senatoarea PNL este acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul fostului ei soț, care a condus autoritatea pentru asigurări.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel