Senat: Modificarea Codului fiscal, aviz amânat

Modificare Cod fiscal
Modificare Cod fiscal

Comisia economică a Senatului a amânat marţi luarea unei decizii în privinţa acordării avizului la proiectul de lege privind aprobarea OUG 79/2017 pentru modificarea şi completarea Codului fiscal.

Amânarea a fost motivată pentru a da posibilitatea Comisiei economice, sesizată pentru aviz, şi Comisiei de buget, sesizată pentru raport, să se întâlnească, luni, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri înainte de a se exprima asupra OUG 79/2017.

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului, Eugen Teodorovici, care a asistat la dezbaterile de marţi din Comisia economică a precizat că raportul pentru OUG 79/2017 va fi acordat săptămâna viitoare, miercuri.

Pe de altă parte, liberalul Daniel Zamfir a depus două amendamente la Comisia de buget. Primul prevede ca impozitul de 1% pe cifra de afaceri să fie opţional, iar cel de-al doilea amendament prevede ca modificările la Codul fiscal, prevăzute de ordonanţă de urgenţă a Guvernului, să intre în vigoare la şase luni de la publicarea în Monitorul Oficial a proiectului de lege pentru aprobarea ordonanţei şi nu de la 1 ianuarie 2018, cum prevede actul normativ al Executivului.

Senatul este primă Cameră sesizată în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel