Şeful Poliţiei Române: Activitatea Poliţiei Deta nu este una la standardele pe care eu le pretind

liviu popa
liviu popa

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, afirmă că activitatea Poliţiei Deta nu este una la "standardele" pe care le pretinde şi că a fost o gafă din partea fostului şef al acestui post de Poliţie Viorel Goloşie să declare că nu a avut benzină să-i urmărească pe agresori.

"Activitatea Poliţiei Deta nu este una la standardele pe care eu le pretind. El (Viorel Goloşie - n.r.) şi-a înaintat demisia, iar eu am acceptat-o. A fost o gafă din partea lui să spună că nu avea benzină, ţine de responsabilitatea unui şef să se organizeze, cu siguranţă ar fi primit dacă ar fi cerut", a declarat, luni seară, la Deta, Liviu Popa, citat de Mediafax.

La rândul său, fostul şef al Poliţiei Deta Viorel Goloşie a afirmat că îşi menţine declaraţiile înregistrate de o cameră ascunsă, în care spunea că nu a avut destulă benzină să îi urmărească pe agresorii de pe terasa situată în centrul oraşului.

"Dacă am declarat că nu am avut benzină, probabil că aşa a fost. Îmi respect prea mult şefii ca să mai fac comentarii pe acest subiect, dar nu am foarte multe lucruri să îmi reproşez. Am demisionat, eu consider că mi-am făcut datoria. Am demisionat din respect pentru colegii mei, îmi voi face datoria în continuare în funcţia în care voi fi repartizat", a spus Goloşie.

Pe de altă parte, şeful Poliţiei Române a afirmat că, în total, în acest caz s-au făcut trei percheziţii domiciliare, fiind ridicate de anchetatori mai multe arme albe care vor fi expertizate.

"Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, au fost găsite mai multe arme albe, rămâne să stabilim dacă au fost folosite sau nu în altercaţie. Nu am putut obţine mandat de percheziţie pentru locuinţa primarului, pentru că nu am putut demonstra, într-un fel sau altul, că a fost implicat în scandal", a adăugat Liviu Popa.

Şeful Poliţiei din Deta, Viorel Goloşie, în cazul căruia a fost începută cercetarea prealabilă în urma scandalului în care au fost implicaţi fiii primarului democrat-liberal din localitate, a demisionat din funcţie, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX ministrul de Interne, Traian Igaş.

Potrivit şefului Poliţiei Române, Liviu Popa, cercetarea prealabilă în cazul şefului Poliţiei din Deta, Viorel Goloşie, va continua, chiar dacă acesta şi-a dat demisia din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel