Șeful Poliției Prahova, Marian Iorga, pus sub control judiciar într-un dosar de corupție

Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay

Șeful Poliției Prahova, Marian Iorga, ar fi fost plasat sub control judiciar într-un dosar de corupție al DNA. 

Șeful Poliției Prahova, Marian Iorga, ar fi fost plasat sub control judiciar de către procurorii DNA, într-un dosar de corupție, transmite, pe surse, Realitatea PLUS. 

Marian Iorga ar fi implicat într-un dosar de corupție pentru fapte comise în perioada în care era comandantul Poliției Călărași, anterior mutării la Prahova.

El ar fi fost audiat astăzi, la sediul DNA din București, după ce, în prima parte a zilei au fost efectuate mai multe percheziții, inclusiv la domiciliul șefului IJP Prahova. 

Iorga și-ar fi informat colegii că nu se mai află la conducere

Presa locală scrie că Marian Iorga i-ar fi informat pe colegii săi de faptul că nu se mai află la conducerea Poliției Prahova.

'Vă salut stimați colegi, vă mulțumesc pentru colaborare, începând de astăzi nu voi mai exercita funcția de inspector șef.

Vă asigur de respectul meu, a fost o onoare să lucrăm împreună.', ar fi scris Marian Iorga în mesajul transmis colegilor săi, potrivit ziarulincomod.ro.

Surse judiciare citate de presa locală spun că și Corpul de Control al ministrului de Interne și Direcția Control Intern din cadrul Poliției Române efectuează cercetări cu privire la activitatea IJP Prahova, dar și a lui Marian Iorga, în calitatea de comandant al Inspectoratului.

Recent, Iorga a fost lăsat fără permis de subalterni

La finalul lunii martie, Marian Iorga, inspectorul șef al Poliției Prahova, a fost lăsat fără permis de conducere de către subalternii săi, după ce a fost prins circulând cu o viteză excesivă.

Potrivit unor surse, Iorga a fost prins cu de 135 de km/h, pe DN1, nota ziarulincomod.ro. Incidentul s-a petrecut în zona Potigrafu, la limita dintre județele Prahova cu Ilfov.

'Vă confirm faptul că am fost sancționat de colegii mei de la Serviciului Rutier Prahova. Mă aflam la volanul mașinii personale, în timpul liber și am fost sancționat ca orice alt cetățean conform OUG 195/2002', a precizat atunci Marian Iorga.

În 2019, Coarnă spunea pentru DC News că 'sunt sesizate infracțiuni de luare de mită la Călărași'

'Iorga Marian, inspector şef Călăraşi -  și nu numai. Acolo sunt sesizate infracţiuni de luare de mită. Îi dau câteva abateri şi infracţiuni în derulare pe care să le cerceteze. De fapt i le-am dat domnului ministru (în legătură cu Iorga Marian). Îi mai dau temă de lucru la Constanța. Sunt abateri şi infracţiuni în derulare pe care bănuiesc că le cunoaşte prin natura funcţiei şi prin informaţiile pe care le deţine pe canalele speciale.', spunea, în 2019, Coarnă pentru DCNews. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel