Şeful Poliţiei din Bârlad, Vasile Chelaru, reținut. Care sunt acuzațiile

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au dispus, luni seara, reţinerea pentru 24 de ore a comandantului Poliţiei municipiului Bârlad, comisar-şef Vasile Chelaru, în sarcina acestuia fiind reţinute trei infracţiuni. 

Chelaru este acuzat de abuz în serviciu, instigare la fals intelectual şi instigare la delapidare, potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, Mihaela Plopan, relatează Agrpres. 

Vasile Chelaru a fost dus la audieri, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în cazul său existând suspiciunea comiterii unor infracţiuni de serviciu.

Joia trecută, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au ridicat o serie de documente de la Poliţia municipiului, fiind vizat comisar-şef Vasile Chelaru şi alţi trei angajaţi ai poliţiei bârlădene. Poliţiştii bârlădeni sunt suspectaţi că au tergiversat şi au efectuat defectuos cercetările într-un dosar de viol, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

Vasile Chelaru va fi prezentat, marţi, în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel