Șeful adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt a fost destituit din funcție

Inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt a fost, vineri, destituit din funcție, potrivit Mediafax.

Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat, vineri, că l-a destituit din funcție pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, care era împuternicit pe această poziție, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal, potrivit Mediafax.

Amintim că procurorul general Bogdan Licu a dispus, vineri, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei.

Update: Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul-şef Alexe Nicolae Eugen, aflat în această perioadă la comanda unităţii, i-a încetat împuternicirea pentru a ocupa această funcţie, informează IGPR. 'Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, împuternicirea adjunctului inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisar-şef de poliţie Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unităţii, a încetat. Totodată, conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe din cadrul Direcţiei Control Intern - IGPR, pentru a verifica modul de intervenţie şi acţiune al poliţiştilor în cazul de la Caracal', se arată într-un comunicat transmis vineri de IGPR. 

VEZI ȘI: Laura Nureldin: Mă făceați slugă și pesedistă când spuneam. Nu începeți să zbierați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel