Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Sector 1 - anulată din lipsă de cvorum

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Sector 1, convocată de consilierii PSD, a fost anulată, joi, după ce reprezentanţii PNL şi USR-PLUS nu s-au prezentat.

La şedinţă au luat parte doar nouă dintre cei 27 de consilieri. Consilierul PSD Daniela Popa a afirmat că lipsa consilierilor de la şedinţă 'înseamnă fuga de responsabilitate'.

'Lipsa consilierilor locali la această şedinţă înseamnă atât fuga de responsabilitate, cât şi, în egală măsură, încă o manifestare a dezinteresului faţă de nevoile cetăţenilor. Cred cu tărie că cetăţenii acestui sector merită mai mult din partea reprezentanţilor lor. Din păcate, de 10 luni, tot ce au primit au fost dovezi clare de incompetenţă administrativă.

Administraţia publică locală se face pe teren, printre oameni, nu prin postări trunchiate pe Facebook. Proiectele de hotărâre propuse de PSD au un singur scop: de a identifica care sunt problemele reale cu care ne confruntăm în momentul de faţă', a declarat Daniela Popa.

Ea a adăugat că reprezentanţii PSD din Consiliul Local al Sectorului 1 vor merge în şcoli, pentru a face amendamente la buget în aşa fel încât cursurile să înceapă din septembrie în cele mai bune condiţii, precizează Agerpres.

Vezi și: Burduja, PNL: Clotilde Armand și-a luat un concediu de trei săptămâni în plină stare de alertă. Criza gunoiului nu s-a încheiat, școlile cad pe copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel