Sectorul 4. Circulație fluidizată, treceri de pietoni sigure și mai multe spații verzi, pe Bd. Brâncoveanu

Circulația fluidizată, pe cel puțin două benzi pe sens și trecerile pentru pietoni vizibile, cu spații de așteptare în siguranță, sunt doar două din avantajele proiectului de modernizare a Bulevardului Brâncoveanu, din Sectorul 4.

Sufocat zilnic, la orele de vârf, de mașinile care circulau dinspre Șoseaua Olteniței, către intersecția străzilor Turnu Măgurele și Caporal Luică, Bulevardul Constantin Brâncoveanu a devenit, după 30 de ani, o arteră aerisită, pe care o parcurgi în doar câteva minute cu mașina și de-a lungul căreia pietonii beneficiază de zone de traversare vizibile, care îi ajută să fie în siguranță.

"În permanență, pe acest bulevard există două benzi de circulație libere pentru mijloacele de transport în comun și autovehiculele care tranzitează zona, datorită amenajării de parcări în spic pe toată lungimea arterei. Mai mult decât atât, cele două sensuri ale bulevardului sunt despărțite în prezent de un scuar acoperit cu gazon, pe care au fost plantați arbori și au fost amenajare spații speciale pentru ca pietonii care travesează șoseaua să fie în siguranță. Oricine a mers în trecut pe acest bulevard știe că nu existau nici măcar benzi de demarcație între sensuri și că traversarea era o adevărată aventură", a declarat directorul general al S.C. ADP4 S.A., Marian Goleac.

Au fost create locuri de parcare în spic, iar mașinile nu mai pot parca pe trotuare. Pentru locuitorii din zonă au fost amenajate, în vecinătatea Spitalului Budimex, încă două parcări speciale. În plus, prin amenajarea zonei verzi care separă sensurile de circulație și care este îngrijită zilnic de lucrătorii ADP4 s-a îmbunătățit foarte mult imaginea acestui bulevard.

Vezi si: Daniel Băluță, premieră pentru infrastructura școlară, după 28 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel