Sectorul 3, clasamentul ruşinii. Robert Negoiţă: Cine e prins, e sancţionat!

Robert Negoita, sedinta
Robert Negoita, sedinta

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Poliție Locală, a aplicat în luna iunie 2.583 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 1.833.385 de lei. 

"Cine este prins ca nu respectă legea pe raza Sectorului 3, este sancţionat. Doar luna trecută, echipajele Poliţiei Locale Sector 3 au aplicat aproape 2.600 de sancţiuni, în valoare de 1.833.385 de lei. Într-un "clasament al ruşinii" primele poziţii sunt ocupate de cei care nu au respectat ordinea şi liniştea publică, apoi de cei care nu au respectat regimul privind circulaţia pe drumurile publice, iar pe a treia poziţie se situează cei care au încălcat normele de salubritate", avertizează Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Într-un clasament al sancțiunilor, pe primele trei locuri se situează amenzile aplicate pentru asigurarea ordinii și liniștii publice (918 amenzi în valoare de 174.300 lei), urmate de sancțiuni pentru nerespectarea regimului privind circulația pe drumurile publice (729 de amenzi în valoare de 256.650 de lei) și pentru încălcarea normelor de salubritate (474 de amenzi în valoare de 505.700 de lei). Numai pentru depozitarea pe domeniul public a deșeurilor rezultate din construcții au fost aplicate amenzi în valoare de 2.200 de lei, de exemplu, în seara zilei de 26 iunie, pe str. Lugojana, anunţă Primăria Sectorului 3.

De asemenea, polițiștii locali au organizat acţiuni de depistare/sancţionare pentru combaterea comerțului stradal ilicit în baza Legii nr. 12/1990, fiind aplicate amenzi contravenționale în valoare de 230.000 de lei. Au fost confiscate mărfuri, produse perisabile, respectiv legume (30 de kg), fructe de sezon (210 kg) și 90 de fire de flori. Totodată, au fost întocmite procese -verbale de confiscare pentru alte bunuri comercializate de către persoane neautorizate (textile, produse de menaj, articole de îmbrăcăminte). 

Locuitorii Sectorului 3 pot reclama acţiuni de comerţ ilicit şi de tulburare a ordinii şi liniştii publice la tel. 021.9543, dispeceratul Poliţiei Locale Sector 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel