Sectorul 1, sprijin financiar pentru satul Bordeasca Veche, Vrancea, după inundații

Ajutorul va fi utilizat pentru repararea a două drumuri comunale și a digului de protecție. Comunitatea Sectorului 1 se solidarizează cu localitățile afectate de inundații. 

Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în unanimitate utilizarea sumei de 150.000 de lei pentru repararea infrastructurii din satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, Județul Vrancea, afectate de condițiile meteo extreme care au avut loc la sfârșitul lunii iunie 2018.

Este vorba despre repararea a două drumuri comunale (unul de 300 ml, celălalt de 400 ml) din această localitate precum și repararea digului de protecție pe o lungime de 800 ml. Acestea au avut de suferit de pe urma ploilor torențiale, furtunilor și inundaților care au avut loc în perioada 29.06 – 01.07.2018.

"Este un gest firesc de solidaritate umană și națională cu oamenii dintr-o comună grav lovită de intemperii. Ori de câte ori ni se va cere ajutorul în asemenea situații, vom face tot ceea ce putem pentru a contribui la intrarea în normalitate a vieții românilor afectați de calamități", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Ajutorul financiar a fost acordat la solicitarea Primarului Comunei Tătăranu și va fi alocat din fondul de rezervă bugetară constituit la dispoziția Consiliului Local Sector 1, în conformitate cu prevederile art.36, alin. 1 din Legea 273/2006, privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel