Secție Investigare Infracțiuni. Dana Gîrbovan, răspuns tăios pentru Predoiu

Judecătorul Dana Gîrbovan, președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), îi răspunde lui Cătălin Predoiu, după ce liberalul afirmase că UNJR a trimis Comisiei parlamentare în miez de noapte propunerea pentru înființarea unei Secții pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

"Domnul Catalin Predoiu induce in eroare opinia publica prin omisiune, lasand sa se inteleaga ca UNJR ar fi trimis Comisiei, la miez de noapte, propuneri privind infiintarea si functionarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Afirmatia domnului deputat Catalin Predoiu, preluata de presa, ca UNJR ar fi trimis amendamente la miezul noptii pentru o sedinta ce era programata pentru dezbateri cu 10 ore inainte frizeaza atat logica, cat si starea de fapt.

Asa cum am mai afirmat inca de cand s-a pus in discutie publica posibilitatea unui proiect de modificare a legilor justitiei, UNJR se va implica in tot acest proces legislativ pledand pentru eliminarea propunerilor care ar afecta independenta justitiei si sustinand toate acele amendamente si propuneri care vor intari independenta justitiei si creste calitatea actului de justitie. Pozitiile pe care le-am avut in cadrul Comisiei si propunerile pe care le-am facut dovedesc acest lucru.

Spatiul public abunda in speculatii, in jumatati de adevar si manipulare, sunt exprimate foarte multe concluzii si ingrijorari dramatice, care nu au insa nici un fundament in textele adoptate de Comisie ori nici macar vreo legatura cu textele puse in discutie" scrie Dana Gîrbovan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel