Sebastian Ghiță s-a întâlnit cu Gabriel Oprea. Ce au discutat

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri că protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat "cât mai curând".

"Astăzi nu (nu se semnează protocolul - n.r.). Cât mai curând", a afirmat Gabriel Oprea la plecarea de la sediul UNPR, întrebat dacă protocolul de colaborare cu PSD va fi semnat în cursul zilei de miercuri, aşa cum se anunţase iniţial.

Liderul progresiştilor a avut miercuri o întrevedere, la sediul UNPR, şi cu deputatul Sebastian Ghiţă.

Deputatul a explicat că a avut o simplă întâlnire cu Gabriel Oprea. "Am avut o întâlnire cu domnul ministru, nimic special. (...) Pur şi simplu eram în zonă, i-am dat un telefon şi ne-am văzut două minute", a spus Sebastian Ghiţă la ieşirea de la UNPR. La remarca jurnaliştilor că Gabriel Oprea nu mai este în prezent ministru, deputatul a spus: "A fost ministru. Aşa este politicos să te adresezi".

Întrebat dacă vrea să se înscrie în UNPR, Sebastian Ghiţă a răspuns: "Nu am aceste opţiuni acum". Aproximativ în aceeaşi perioadă de timp, miercuri după-amiază, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu au avut discuţii la sediul formaţiunii social-democrate. Discuţiile ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate, potrivit unor surse, fiind abordată şi în cadrul unor şedinţe tehnice care au avut loc anterior la nivelul conducerii social-democraţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel