Sebastian Ghiță, prins. Cozmin Gușă: Păcălitul de serviciu

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat subiectul momentului, prinderea lui Sebastian Ghiță, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

"Să fim cinstiţi să nu ne mai ascundem în spatele degetului, MAI a făcut nişte lucruri pentru că era de datoria sa să facă, însă adevăratul performer, care nu se va putea lăuda cu performanţa sa, este entitatea cea mai interesată de a fi adus Sebastian Ghiţă înapoi pentru că ar avea vulnerabilităţi serioase în momentul în care Sebastian Ghiţă ar fi vorbit şi mă refer la SRI. Nu am nicio îndoială că se ştia deja de ceva vreme, fusese localizat, fusese urmărit şi, într-un fel sau altul ar putea să fie prima cărămidă la soclul de autotitate a noului prim adjunct al SRI, Răzvan Ionescu, pentru că sunt convins că dânsul a coordonat aceste treburi operative. Deci, nu este vorba nici de DNA, MAI sigur a derulat câte ceva, dar în mod clar SRI-ul este cel care a operat şi va opera în continuare", a explicat Cozmin Guşă.

Acesta a adăugat faptul că speculaţiile legate de faptul că Serbia ar avea ceva de spus în extrădarea lui Sebastian Ghiţă nu sunt întemeiate: "Prietenia dintre preşedintele actual al Serbiei şi Sebastian Ghiţă sunt doar bârge de cafenea, nu vor fi incidente în relaţia România-Serbia, decât într-un singur scenariu care ţine de războiul geopolitic din regiune deja instalat".

”Nu se sacrifică relaţiile cu un stat în baza unei prietenii, se întâmplă doar diverse ajutoare şi doar politica de război ar putea să schimbe asta.”, crede acesta.

"Dragnea conduce România din punct de vedere electoral, Ponta s-a salvat în plan parlamentar, Băsescu a trecut pragul electoral şi se pare că a fost mai şmecher decât Ghiţă când a negociat nişte lucuri. Deci, Ghiţă a fost păcălitul de serviciu. Ăsta este motivul pentru care a plecat din ţară văzându-se în poziţia în care ar fi fost singurul care ar fi trebuit să plătească", a mai spus Cozmin Guşă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel