Se interzic jocurile de noroc în Ucraina? Zelenski a cerut colectarea de date și analize

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În urmă cu puțin timp, o petiție pentru interzicerea jocurilor de noroc din mediul online a adunat numărul necesar de semnături pentru a fi discutată de liderii ucraineni.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a instruit conducătorii Serviciului de Securitate al Ucrainei, Serviciului de Stat pentru Comunicații Speciale, Ministerului Transformării Digitale și Consiliului Național de Securitate și Apărare să colecteze analize despre cazinourile online și impactul acestora asupra societății.

„Astăzi, o petiție privind cazinourile, în special platformele de jocuri de noroc online, a obținut foarte repede numărul necesar de semnături. Aceasta abordează prevalența acestor platforme și impactul lor asupra unei părți a societății.

Am solicitat șefilor Serviciului de Securitate al Ucrainei, Serviciului de Comunicații Speciale al Statului, Ministerului Transformării Digitale și secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare să compileze toate analizele privind această problemă pentru mine, cu o propunere de soluție până săptămâna viitoare,” a declarat președintele ucrainean.

O petiție pentru restricționarea operațiunii cazinourilor online pe site-ul Biroului Președintelui Ucrainei a primit peste 26.000 de voturi din cele 25.000 necesare pentru considerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel