Urmărește emisiunea live


Scurgeri de informații în dosarul Greblă: adresă DNA, găsită în mașina judecătorului CCR

Anchetatorii ar fi găsit în mașina judecătorului Curții Constituționale Toni Greblă copia unei adrese transmisă de Direcția Națională Anticorupție către Prefectura Gorj, potrivit Digi 24.

Adresa, prin care DNA încerca să afle informații de interes pentru procurori în dosarul în care Greblă este suspect, a ajuns în posesia judecătorului Curții Constituționale.

Toni Greblă a fost de două ori prefect de Gorj, în perioadele 1990-1993 și 2000-2003. Greblă a mai activat ca avocat în Baroul Gorj, iar din 2008 până în 2013 a fost senator ales într-o circumscripție din acest județ.

Direcția Națională Anticorupție a solicitat, marți,  încuviințarea arestării preventive a judecătorului Curții Constituționale Toni Greblă. 

DNA cere arestarea judecătorului CCR Toni Greblă

La 22 ianuarie, procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale pe numele lui Toni Greblă pentru trafic de influență în formă continuată, constituirea unui grup infracțional organizat și două infracțiuni privind acte de comerț incompatibile cu funcția. 

"În mod surprinzător, văd acum că se solicită încuviințarea arestării, ceea ce mă face să mă gândesc la multe lucruri. Deocamdată, am să mă prezint când voi chemat de Senat, voi vedea și eu dosarul și în funcție de asta voi lua și eu o decizie", a reacționat Toni Greblă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel