Scrisoarea polițistului pentru familia Raisei, fata ucisă în accidentul din București

Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels
Fotografie creată de cottonbro, de la Pexels

Familiile victimelor accidentului de săptămâna trecută din Sectorul 1, București, au primit câte o scrisoare de la polițistul care se afla la volanul mașinii. Vă prezentăm ce a scris C.P. pentru familia Raisei, fetița care și-a pierdut viața. 

Avocatul Adrian Cuculis a făcut publică, cu acordul rudelor Raisei, scrisoarea pe care polițistul C.P. le-a trimis-o, prin apărătorul său. Există și o scrisoare pentru familia fetiței accidentate, dar nu s-a dorit publicarea acesteia. 

Redăm conținutul scrisorii: 

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar... Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul pentru familia Raisei. 

1. -imagine fara descriere- (scrisoare_familie_raisa_95947200.jpg)

2. -imagine fara descriere- (scrisoare_familie_raisa2_94200100.jpg)

Sursă foto: indrumari-juridice.eu

Polițiștul a fost angajat din sursă externă, în 2017 

Accidentul în urma căruia o fetiță a murit și alta a fost grav rănită s-a produs, joi, 13 ianuarie 2022, în jurul orei 13:00, în București, în Sectorul 1. Cele două fetițe treceau pe trecerea de pietoni la momentul respectiv. 

Agentul care a lovit-o mortal pe Raisa, fetiţa în vârstă de 13 ani, pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, din Sectorul 1, a lucrat în Anglia până în 2016, anterior încadrării sale în Poliţie. Polițistul are 30 de ani și 5 ani de experiență în MAI.

În 2017, C.P. a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne.

VEZI ȘI: Despăgubirile cerute de familia Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel