Scrisoare Giuliani. Remus Pricopie, legătură cu George Maior

Remus Pricopie
Remus Pricopie

Fostul ministru al Educației, Remus Pricopie, a afirmat, luni, că împărtăşeşte punctul de vedere exprimat de ambasadorul României în SUA, George Maior, cu privire la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani. 

"Împărtăşesc punctul de vedere exprimat de George Maior, ambasadorul României în SUA, cu privire la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani. Este regretabil atunci când, în spaţiul public românesc, apar astfel de 'opinii' care, de fapt, reprezintă strict poziţia unor persoane private şi nu poziţia oficială a Guvernului SUA", a scris Pricopie, pe Facebook. 

Potrivit acestuia, "cel mai probabil, aceste declaraţii sunt rodul unor intense activităţi de lobby, pentru a promova interesele unor persoane şi nu interesul" public al celor două ţări. 

"Sunt convins că, într-o zi, o să aflăm detaliile acestor scrisori", a indicat Pricopie. 

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a afirmat luni că Rudolph Giuliani este un personaj "spumos", iar scrisoarea transmisă de acesta autorităţilor române reprezintă "expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia". 

"Domnul Giuliani este un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din SUA. Nu ştiu dacă mai este avocatul domnului Trump. Verificaţi acest lucru. În orice caz, ea (scrisoarea - n.r.) este expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe, care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia", a spus Maior, întrebat despre scrisoarea transmisă de Giuliani preşedintelui Klaus Iohannis, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi premierului Viorica Dăncilă. 

Vezi și: Scrisoare, Giuliani către Iohannis. Maior: Este iniţiată de...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel