Școlile închise și miercuri. Anunț pentru elevi

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Mai multe unități de învățământ din trei județe, Brăila, Iași și Neamț, vor avea cursurile suspendate și în ziua de miercuri, 10 ianuarie. 

Ministerul Educației a anunțat menținerea suspendării cursurilor în 11 unități de învățământ în ziua de miercuri, 10 ianuarie, ca urmare a vremii nefavorabile cu care se confruntă partea de est a țării care se prelungește și zilele următoare.

Potrivit unui comunicat de presă, instituția a organizat marți o videoconferință la care au participat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, secretarul de stat Ionel Florian Lixandru și inspectorii școlari generali, în contextul în care, din cauza vremii nefavorabile, a fost suspendată activitatea cu prezență fizică în unități de învățământ din mai multe județe

”În urma actualizărilor primite în cursul acestei seri, începând de mâine, 10 ianuarie, se vor relua cursurile cu prezență fizică în majoritatea școlilor în care activitatea a fost suspendată astăzi, 9 ianuarie.

Măsura suspendării activității cu prezență fizică se menține și mâine, 10 ianuarie, în școli din următoarele judeţe: Brăila - o unitate de învățământ (structură), în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii, Iași - opt unități de învăţământ, în baza hotărârii consiliului de administrație al unității, Neamț - două unități de învățământ, în baza hotărârii consiliului de administrație al unității", se arată în comunicatul Ministerului Educației, citat de Agerpres.

Potrivit Ministerului Educației, recuperarea activității didactice pentru ziua de 9 ianuarie se va desfășura în cadrul unui program stabilit la nivelul consiliilor de administrație ale unităților de învățământ.

Cursurile au fost suspendate marţi în toate unităţile de învățământ din judeţul Iași, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, dar și în mai multe şcoli din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Galați, Neamț și Suceava. 

Citește și: Ger în mare parte din țară / Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo actualizată până la finalul săptămânii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel