Școlile Capitalei vor suspenda, marți, toate cursurile. Vezi unde nu se mai învață

14l838y
14l838y

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a decis în cadrul ședinței Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti suspendarea cursurilor pentru elevii din învăţământul preuniversitar din Capitală, pentru ziua de marți, 14 februarie 2012.

ISMB a decis supendarea cursurilor în școlile din Capitală pentru marți, situație impusă de vremea neprielnică, a declarat inspectorul școlar Cristian Alexandrescu, citează Mediafax.

Totodată, Cristian Alexandrescu a adăugat că, pentru ziua de luni, cursurile se vor desfășura normal.

Conducerile unităţilor de învăţământ vor asigura informarea elevilor, a părinţilor şi a cadrelor didactice, potrivit ISMB.

La nivelul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti este asigurată permanenţa la telverde (0800816021).

UPDATE:

Cursurile sunt suspendate integral, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, în şapte judeţe: Ialomiţa - 13 şi 14 februarie, Gorj - 13 şi 14 februarie, Giurgiu - 13 şi 14 februarie, Mehedinți - 13 şi 14 februarie, Vrancea - 13 şi 14 februarie, respectiv Dolj şi Olt - 13 februarie.

Pe de altă parte, în judeţul Buzău, comitetul județean a decis suspendarea cursurilor pentru data de 13 februarie doar în mediul rural, în timp ce în județul Vâlcea, de la decizia de suspendare a cursurilor pentru luni, 13 februarie, fac excepție școlile din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În celelalte judeţe, situaţia se prezintă astfel: 10 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ (Arad, Bihor, Constanţa, Hunedoara, Ilfov, Iaşi, Maramureş, Prahova, Satu Mare, Timiş), iar alte 8 judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise (Brăila, Călăraşi, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Galaţi, Teleorman, Vaslui).

Toate unitățile de învățământ din județul Argeș se închid până miercuri dimineața

Autoritățile din județul Argeș au decis ca toate unitățile de învățământ să fie închise începând de luni, de la ora 14.00 și până miercuri la ora 8,00, din cauza ninsorii abundente.

Prefectul județului Argeș, Gheorghe Davidescu, a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că decizia de închidere a școlilor a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș.

Inspectorul general școlar al ISJ Argeș, Gabriel Bratu, a declarat că, în funcţie de condiţiile meteorologice, vor decide dacă miercuri şcolile vor fi deschise. “Marți o să reanalizăm situația și, în funcție de condițiile meteorologice, vom decide dacă vor fi reluate cursurile miercuri dimineața”, a declarat Gabriel Bratu.

Și școlile din Prahova vor fi închise, marți

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Prahova şi ai Prefecturii au decis, luni, ca toate şcolile şi grădiniţele din judeţ să fie închise cel puţin 24 de ore, ca urmare a condiţiilor meteorologice severe.

Măsura, care este valabilă cel puţin 24 de ore, se poate extinde în funcţie de cum va fi vremea. Această măsură afectează 713 de unităţi, cu 102.543 de şcolari şi preşcolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel