Şcoli şoferi şi instructori auto. Dezbatere pentru modificarea legislaţiei

Mihai Ciobanu / 02 aug 2019 / 07:09 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministerul Transporturilor organizează o dezbatere publică privind unele modificări aduse legislaţiei în ceea ce priveşte şcolile de şoferi şi pe instructorii auto.

Ministerul Transporturilor organizează vineri şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea Anexei nr. 1 "Norme privind autorizarea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor auto" la Ordinul ministrului Transporturilor nr. 733 din 25 aprilie 2013 pentru aprobarea Normelor privind autorizarea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor auto, a Normelor privind atestarea profesorilor de legislaţie rutieră şi a instructorilor de conducere auto, a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a cursurilor de pregătire teoretică şi practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, a programei de şcolarizare, precum şi privind condiţiile şi obligaţiile pentru pregătirea teoretică şi practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, cu modificările şi completările ulterioare. 

Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentarea proiectului de act normativ şi prezentarea şi discutarea observaţiilor şi propunerilor referitoare la acesta. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27