Schimbare majoră la Facebook. Ce vor putea vedea utilizatorii

Sebastian Florea / 05 dec 2018 / 20:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Facebook a început să trimită notificări proprietarilor de pagini de pe rețeaua de socializare privind schimbările pe care le-a implementat pentru a spori transparența.

Toți cei care și-au creat de pagini Facebook vor primi următoarea ”Notă pentru persoanele care administrează Pagini de Facebook”.

Conținutul acestei note este următorul: ”Ca urmare a efortului continuu depus de Facebook pentru a spori transparența Paginilor, persoanele care vizitează Pagini vor începe să vadă informații suplimentare, inclusiv locațiile principale din care sunt administrate Paginile.

Vom afișa locațiile principale ale persoanelor indiferent de rolul lor actual în Pagină. Aici pot fi incluse agenții, promotori, marketeri de pe rețele de socializare sau orice altă persoană cu care poate lucra Pagina ta, indiferent de nivelul de activitate al persoanei respective în Pagină.”

Mesajul conține și un sfat pentru administratori: ”Actualizarea permanentă a persoanelor care-ți administrează Pagina este o recomandare fermă a noastră. (...) Poți vedea toate persoanele care-ți administrează Pagina în secțiunea „Roluri în pagină" din Setările Paginii pe desktop”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27