Schimbare la "Junior Chef". Ce vor vedea telespectatorii

Emisiunea "Junior Chef" difuzată la Antena 1 vine cu o mulțime de surprize de această dată în seara de luni, începând cu ora 20.30.

Pasiunile copiilor de la „Junior Chef" îi inspiră pe cei trei juraţi, Horia Vîrlan, Anca Lungu şi Marius Florea Vizante, motiv pentru care, de multe ori, telespectatorii i-au surprins pe membrii juriului cântând, recitând poezii, dansând, dar niciodată făcând sport.

VEZI ȘI: Lacrimi la Antena 1: Nu vreau să fiu aici!

În schimb, luni, de la 20:30, la Antena 1, fanii „Junior Chef" vor avea ocazia să-i vadă pe Vizante şi Horia Vîrlan într-un meci de tenis chiar în platoul emisiunii. Anne Marie, concurenta în vârstă de 14 ani, ce practică tenis de 9 ani de zile, le-a stârnit juraţilor pofta de sport. Niciunul dintre juraţi nu a practicat acest sport, dar s-au bazat totuşi pe calităţile sportive pe care le-au acumulat în copilărie, perioadă în care fiecare dintre eia practicat câte un sport.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Junior Chef", luni, de la 20:30, la Antena 1, într-o ediţie plină de momente amuzante, emoţionante şi pline de voie bună. Tot atunci, telespectatorii vor afla cine a ieşit câştigător în meciul de tenis în care Vizante şi Horia Vîrlan au pus tot sufletul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel