Scene șocante în Târgu Jiu. Un bărbat s-a împușcat în cap în fața Spitalului Județean

Scene șocante în Târgu Jiu. Un bărbat s-a împușcat în cap în fața Spitalului Județean / Foto: Pixabay
Scene șocante în Târgu Jiu. Un bărbat s-a împușcat în cap în fața Spitalului Județean / Foto: Pixabay

Un bărbat din Târgu Jiu s-a împușcat în cap cu un asomator de animale în fața Spitalului Județean.

UPDATE:

Bărbatul de 35 de ani din Târgu Jiu care a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în fața spitalului din oraș și s-a împușcat în cap a murit, transmite Pro TV

În momentul în care s-a împușcat, bărbatul se afla în mașina sa, parcată în faţa spitalului Judeţean de Urgenţă, chiar lângă Tribunalul Judeţean. Aceasta nu era prima dată când el încerca să se sinucidă.

Știrea inițială:

Un incident șocant s-a produs, marți la prânz, în fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Un bărbat s-a împușcat în cap folosind un asomator pentru sacrificarea animalelor, potrivit radio Accent Tg. Jiu.

Potrivit polițiștilor gorjeni, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-ar fi rănit în zona capului cu o armă de asomare nesupusă autorizării sau înregistrării. Din primele verificări, acesta ar fi intenționat să se sinucidă. În prezent, bărbatului i se acordă îngrijiri medicale. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Cel mai probabil polițiștii vor deschide o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat incidentul.

VEZI ȘI: 'A fost ucis, împușcat în cap!'. Ondaan (FCU Craiova), semnificația gestului din meciul cu Petrolul / Foto - Video

Contrabandist împușcat în cap după ce a lovit cu mașina un polițist. Incident la granița României

Un contrabandist de doar 28 de ani a fost împușcat în cap  în urmă cu două zile și se află în stare deosebit de gravă. Tânărul făcea contrabandă cu țigări când, în satul Bogdănești din județul Botoșani, puțin după miezul nopții, poliția de frontieră a intrat pe fir și a oprit autovehiculul cu numere false, potrivit Antena 3.

Contrabandistul a refuzat să oprească semnalelor poliției de frontieră și l-a acroșat pe unul din polițiști. Acesta a accelerat, moment în care un polițist a tras focuri de avertisment în aer și spre mașina contrabandistului. Șoferul a fost lovit de un glonț în cap.

Tânărul în vârstă de doar 28 de ani se află în stare deosebit de gravă, în comă de gradul IV, fiind intubat și ventilat mecanic. Cadrele medicale sunt rezervate cu privire la șansele acestuia de supraviețuire. Glonțul a intrat prin ceafă și a traversat cutia craniană. Totodată, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru a se afla dacă polițistul de frontieră a respectat protocolul.

VEZI ȘI: ATAC armat într-un spital din Philadelphia. Un asistent medical împușcat mortal și doi polițiști răniți - VIDEO / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel