ATAC armat într-un spital din Philadelphia. Un asistent medical împușcat mortal și doi polițiști răniți - VIDEO / FOTO

ATAC armat într-un spital din Philadelphia. Un asistent medical împușcat mortal și mai mulți polițiști răniți / Foto: Pixabay
ATAC armat într-un spital din Philadelphia. Un asistent medical împușcat mortal și mai mulți polițiști răniți / Foto: Pixabay

Un atac armat a avut loc la un spital din Philadelphia.

Scene de groază au avut loc, luni, la un spital din Philadephia. Un asistent medical a fost împușcat mortal de un bărbat care avea asupra sa mai multe arme de foc, scrie New York Post.

Până la sosirea oamenilor legii, atacatorul a reușit să fugă cu o camionetă pentru remorcări. Acesta purta încă echipamentul medical specific, potrivit martorilor. Vehiculul a fost sesizat de poliție în oraș, o oră mai târziu, după ce a un trecător a anunțat forțele de ordine în legătură cu prezența unui bărbat înarmat în zonă.

Atacatorul a tras și în polițiști

Când polițiștii au ajuns la fața locului, suspectul a deschis focul asupra lor. Acesta ar fi împușcat doi dintre ofițeri. Ulterior, a avut loc un schimb de focuri, iar suspectul a fost doborât, scrie Realitatea.net.

”Individul purta vestă de protecție și avea asupra sa mai multe arme, între care o pușcă similară modelului AR-15 și un pistol. Ce s-a întâmplat te face să te gândești la serialele sau filmele de la televizor.", a declarat comisarul de poliție Danielle Outlaw.

Atacatorul a ajuns în stare critică la spital, cu multiple răni în partea superioară a corpului și în zona gâtului. La spital au ajuns și cei doi polițiști împușcați. Unul dintre aceștia, împușcat în umăr, era, de asemenea, în stare critică.

Victima în vârstă de 43 de ani și ucigașul de 55 de ani erau colegi la spitalul respectiv, transmite presa internațională. Cercetările în acest caz continuă.

Potrivit autorităților, 2021 se dovedește cel mai violent an în Philadelphia în ultimele decenii. La începutul lunii octombrie fuseseră raportate 418 crime. La nivelul anului trecut, au fost consemnate 499 astfel de infracțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel