Scenă devastatoare pentru Traian Băsescu. Cum comentează Radu Tudor

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, vineri seară, în emisiunea "100 de minute", informația potrivit căreia numele lui Traian Băsescu apare în dosarul deputatei Elena Udrea. 

Procurorii au învins-o pe Udrea în cazul "Energia". Videanu îl trage în dosar pe Băsescu

"În dosarele pe care DNA le-a trimis la Parlament, apare în două locuri numele specific al lui Traian Băsescu și implicarea sa în două posibile cazuri de trafic de influență. Procurorii nu au separat cazul acesta și nu au trimis parlamentarilor vreun mesaj în legătură cu vinovăția lui Traian Băsescu, dar ea reiese din acest dosar și eu zic că e posibil să luăm în calcul audierea sa la DNA pentru că Elena Udrea a spus că va vorbi, nu știu dacă se va referi neapărat la el, pentru că e o relație strânsă, cert e că sunt oameni care probabil audiați la DNA vor fi întrebați despre legătura lui Traian Băsescu, despre implicarea lui în numirea anumitor persoane la Hidroelectrica și mai adaug așa un singur nume, este posibil ca și Silvian Ionescu să apară în acest dosar absolut spectaculos al procurorilor anticorupție", a comentat Radu Tudor, informația-bombă de vineri seară. 

Jurnalistul a adăugat: "După decembrie '89, eu nu-mi aduc aminte ca vreun ofițer de securitate să-și fi amenințat sursa în halul în care a făcut-o Silvian Ionescu cu Traian Băsescu și a făcut-o în public. (...) Ne putem imagina cam ce a spus Silvian Ionescu, despre Traian Băsescu, la DNA". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel