Scandalul ursului ucis: Protest inedit în capitală

Continuă protestele după împușcarea ursului din Sibiu. La București va avea loc o manifestație inedită. Protestatarii sunt invitați să aducă un urs din pluș pe care în final să îl dăruiască unor copii.

TRASEUL obisnuit: Universitate-Victoriei


Cum demult s-au plictisit sa ne vada in strada pentru "niste javre", e timpul sa iesim pentru ursuletul (de numai 6 luni) ucis intr-un mod ilegal, miseleste, de niste imbecili agitati, mai ales fiindca nu se vor astepta. Si implicit pentru mama lui care sigur a fost ucisa, si pentru atatia ursi ucisi dupa ce le-au distrus casele (padurile).
Au comis o crima care trebuie platita. O cerem noi, cetateni de bun simt, care stim ca absolut orice viata conteaza.


"Dom'le, am incercat cu tranchilizante si nu l-am nimerit. L-am nimerit in schimb cu gloante": modul aberant, inept, crud, ilegal, prin care-si "explica" crima. Insa, cum vanatorul care a tras nu a avut aprobarea Agentiei de Mediu pentru aceasta ucidere, este vorba de cruzimi fata de animale si de ucidere cu intentie, fapta sanctionata cu inchisoare pana la 3 ani. A doua fapta penala fiind uzul de arma si munitie intr-o localitate.
La mars fiecare sa aduca un ursulet de plus, daca se poate, ca ulterior sa-i donam copiilor, se arată în postarea de pe facebook a inițiatorului protestului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel