Scandalul ride-sharing. Cătălin Codreanu: Trăim un haos pe străzi...

În direct la România TV, Cătălin Codreanu, reprezentat al companiilor Uber, Clever, Bolt, dar și reprezentant al Coaliției pentru Economie Digitală susține că din cauza modificării legii taximetriei s-a creat un ”haos pe străzi”. 

Cătălin Codreanu, reprezentat al companiilor Uber, Clever, Bolt, dar și reprezentant al Coaliției pentru Economie Digitală, a trimis o scrisoare către premierul Viorica Dăncilă și către liderul PSD, Liviu Dragnea. 

”Am ajuns într-o situație în care suntem cumva fără ieșire. De joia trecută de când au intrat în vigoare modificările la legea taximetriei trăim un haos pe străzi și în trafic. În prima zi a intrării în vigoare a acestor modificări, pe cele trei aplicații de ride shareing, au fost cu 25% mai puțini șoferi, iar timpii de așteptare au crescut cu cel puțin 10 minute. Astăzi vorbim de șoferi cu aproape 35% mai puțini pe cele trei aplicații. Evident și prețurile au crescut. Nu le-a crescut nimeni artificial. Este efectul direct al lipsei de reglementare, efectul unui haos creat în această piață de transport și în urma unor promisiuni nerespectate în repetate rânduri. Le cerem reglementarea. Nu am mai auzit până acum o industrie care să ceară să fie reglementată cu atâta ardoare”, a precizat Cătălin Codreanu în direct la România TV. 

Asociația Coaliția pentru Economie Digitală este de părere că doar adoptarea imediată a unei Ordonanțe de Urgență care să reglementeze serviciile de ride sharing va asigura continuarea funcționării acestora la întreaga capacitate și va preveni abuzurile împotriva șoferilor parteneri.

Vezi și: UBER, BOLT, Clever au lansat petiția #continuam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel