SCANDAL REZIDENȚIAT 2017. Ministerul Sănătății, decizie de ultimă oră

rezidentiat
rezidentiat

Ministerul Sănătăţii a luat hotărârea de a rescana grilele pentru toți candidații din Capitală, după problemele tehnice sesizate cu privire la scanarea grilelor de concurs la examenul de rezidenţiat susţinut în Centrul Universitar Bucureşti.

"Urmare a problemelor tehnice sesizate de Comisia locală de Rezidenţiat Bucureşti în timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, Comisia centrală a decis rescanarea tuturor grilelor pentru candidaţii din Centrul Universitar Bucureşti. Ministrul Sănătăţii a fost informat în această după amiază de către coordonatorul de Rezidenţiat, secretarul de stat Corina Pop despre situaţia creată şi a solicitat recorectarea grilelor, transparent, astfel încât candidaţii să nu fie nedreptăţiţi", evidenţiază un comunicat de presă transmis duminică de către Ministerul Sănătăţii. 

Pe pagina de facebook a Ministerului Sănătăţii s-au înregistrat, duminică, mai multe sesizări de la candidaţi la examenul de rezidenţiat, în care se acuzau faptul că la examenul de rezidenţiat susţinut în Bucureşti s-au folosit grile tipărite greşit în procedura de corectare a lucrărilor, ceea ce rezultă în afectarea punctajului obţinut de candidaţi. Unii dintre cei care au postat pe pagina ministerului au cerut recorectarea, pentru siguranţă, a lucrărilor din întreaga ţară, relatează Agerpres.

[citeste si]

VEZI:  REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. S-au afișat rezultatele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel