REZIDENȚIAT 2017. REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. S-au afișat rezultatele

Ema Apostu / 19 noi 2017 / 17:13 Salveaza PDF Comentarii

Ministerul Sănătăţii va organiza, duminică, concursul de Rezidenţiat pentru domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. Concursul se derulează sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, pe o durată de 4 ore.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. După o pauză de 15 minute, va începe corectura în săli, iar pentru a depune contestaţii, candidaţii vor avea la dispoziţie 24 de ore. Acestea pot viza, întrebările de concurs, recorectarea lucrărilor sau organizarea concursului. 

 

VEZI NOTELE PE CENTRE:

 

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. Răspunsul contestaţiilor se va da în 48 de ore de la depunerea acestora. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, din care 50 de tip complement simplu şi 150 de tip complement multiplu.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. Ocuparea locurilor în cele 67 de specialităţi se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu , alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu. 

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. Afişarea rezultatelor se va face numai după semnarea ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a rezultatelor.

Vezi notele AICI.

[citeste si]

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.DE1