REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. S-au afișat REZULTATELE REZIDENȚIAT UMF CLUJ-NAPOCA

6.817 de candidaţi au susținut, duminică, examenul pentru ocuparea locurilor scoase la concursul pentru admiterea în rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. 

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Concursul s-a derulat sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, pe o durată de 4 ore.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. După o pauză de 15 minute, a început corectura în săli. Pentru a depune contestaţii, candidaţii vor avea la dispoziţie 24 de ore. Acestea pot viza, întrebările de concurs, recorectarea lucrărilor sau organizarea concursului.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Răspunsul contestaţiilor se va da în 48 de ore de la depunerea acestora. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, din care 50 de tip complement simplu şi 150 de tip complement multiplu.

REZIDENȚIAT 2017. REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. S-au afișat rezultatele

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Ocuparea locurilor în cele 67 de specialităţi se va face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor publicate pentru fiecare domeniu, alcătuindu-se o singură clasificare pentru fiecare domeniu. 

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017 UMF CLUJ-NAPOCA. Afişarea rezultatelor se va face numai după semnarea ordinului Ministerului Sănătăţii de confirmare a rezultatelor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel