EXCLUSIV  Scandal Realitatea TV. Rareș Bogdan, scos de pe post. Edward Pastia, PRIMUL interviu: Asta a fost din câte știu!

Directorul Realitatea TV, Edward Pastia, a explicat pentru DC News de ce ar fi normal ca Rareș Bogdan să își ceară scuze față de acționariat și față de el. 

Bogdan Cotigă: Lumea, pe Facebook, se întreabă ce ați decis referitor la demisia dumneavoastră. V-o dați sau nu?   

Edward Pastia: Lumea nu se întreabă dacă e normal să terfelești un coleg live? Aseară s-au făcut apeluri pe post să intre în direct și să spună ce are de spus. Nu i-a interzis nimeni să intre pe post. El a condiționat în direct. Din câte știu, nu a dorit.

Bogdan Cotigă: Dorința lui Rareș Bogdan a fost să reia emisiunea. Credeți că mai există o posibilitate în acest sens ?

Edward Pastia: Orice e posibil în România, însă acționarii au fost foarte fermi în ultima perioadă. 

Bogdan Cotigă: Așteptați să își ceară scuze și față de dumenavoastră (n.r cum a declarat și patronul postului Cozmin Gușă că așteaptă de la jurnalist să își ceară scuze) mai ales că ați fost inițial ținta declarațiilor sale? 

Edward Pastia: Din punctul meu de vedere, să îți ceri scuze nu este nimic înjositor. Am pățit asta de nenumărate ori și cred că și dumneavoastră. Se știe foarte bine care au fost motivele și poate ar fi bine să insistați la ei (n.r. Rareș Bogdan, Oana Stănciulescu, Oreste Teodorescu) și nu la noi sau la mine în particular. Cred că nu strică niște scuze. Nu știu ce poate fi folositor în toată afacerea asta. Sau cui îi folosește. Colegii mei, conducerea, și-au exprimat punctul de vedere. Toată lumea are nevoie de Rareș Bogdan. Și el poate are nevoie de noi, nu știu ce gândește și cum gândește. Nu poți șterge cu buretele ani de muncă. E greu să faci asta. Dar fiecare decide pentru el. Dacă în lumea asta trebuie să fii plin de ură cred că am eșuat cu toții. Ura nu își are loc acum, mai ales acum. Niciodată nu ar trebui sa fie loc pentru ură. Dacă ne place însă să ne batem joc de munca altora, dacă ne transformăm toți în judecători, dacă asta ni se pare nouă modelul în viață... Atât aș spune dincolo de Edward Pastia scuze sau nu. Toate vedetele, și inclusiv eu, care suntem în lumina reflectoarelor ar trebui să ne gândim ca suntem acolo prin îngăduința colegilor. Ei muncesc pentru noi, ei ne plătesc amenzile pentru ca noi să ne simțim liberi în lumina reflectoarelor. Ei fac știrile. Ei fac multe. Nu știu dacă a fi idoli este ceea ce trebuie să ne dorim. 

Bogdan Cotigă: O reconciliere cu Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu mai poate fi posibilă? 

Edward Pastia: Ei au făcut și fac parte din familia Realitatea. Domnul Gușă a zis foarte bine aseară. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel