Scandal pe eliminarea taxei de la Podul Fetești. USR, condiții pentru PNL pentru a fi de acord. Moșteanu: Aşteptăm acest gest!

Sursa foto: Crișan Andreescu
Sursa foto: Crișan Andreescu

Taxa de la Podul Fetești ar putea fi eliminată, spre nemulțumirea celor de la USR care îi acuză pe liberali că, prin votul acordat în Comisia de Transporturi, de fapt, sabotează mandatul lui Cătălin Drulă.

Taxa a fost eliminată de comisie. Mai urmează plenul de la Camera Deputaţilor, dar până atunci USR cere o amânare a discuţiilor până în sesiunea din toamnă pentru a găsi o soluţie la gaura din buget pe care o va lăsa eliminarea acestei taxe, o gaură importantă în bugetul Ministerului Transporturilor, potrivit Antena 3.

Spun cei de la USR că banii erau şi sunt folosiţi pentru reparaţiile de la podul de peste Dunăre, inclusiv la Autostrada A2. Astfel, banii ar trebui puşi din altă parte. Ori de la bugetul de stat, ori găsită o altă sursă. Până în momentul de faţă, Ministerul Transporturilor nu a găsit o altă sursă, aşa că şi-ar fi dorit amânarea discuţiilor până în toamnă.

USR cere discuţii în cadrul coaliţiei de guvernare, acolo unde speră să se rezolve această problemă, deşi au mai fost astfel de discuții. A fost prezent chiar ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care reuşise să îi convingă pe cei din PNL. De această dată, liberalii nu au ţinut cont de ce a spus ministrul şi au eliminat taxa.

Vezi și: Marian Murguleț, secretar de stat pentru O ZI. Orban: Chiar nu înțeleg! Numire cam ciudată

Barna A RECUNOSCUT: de ce nu mai vrea adresă pe buletin. Peste 10.000 de oameni i-au răspuns - SONDAJ de ultimă oră

"Să compenseze bugetul CNAIR"

"Dacă domnul Cîțu şi domnul Nazare zic "Da, 100 de milioane de lei se pierd şi îi dăm de la bugetul de stat", nu avem nicio problemă. Să dea la rectificare, să compenseze bugetul CNAIR cu suma asta şi toată lumea este fericită, totul este perfect. Aşteptăm acest gest, această decizie şi aceşti bani în bugetul CNAIR pentru că știm toți că România are o reţea de autostrăzi şi drumuri naţionale care sunt făcute praf. (....) Dacă am discutat să așteptăm până la toamnă să găsim o soluţie, mă aşteptam să respecte discuţia din coaliţie. Înţeleg că s-au răzgândit", a spus Ionuț Moșteanu, la Antena 3.

Vezi și: Orban, după ce Cîțu s-a dat viitor președinte PNL: Eu sunt modest, cu bun simț 

Orban îi atrage atenția lui Cîțu că problemele sunt în Guvern, nu în Parlament: Eu nu sunt comentator al spuselor lui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel