Scandal la Mangalia. Ce spune primarul despre zidul ridicat pe faleză

Scandal de amploare la Mangalia din cauza unui proiect demarat cu fonduri europene: un zid care se întinde pe mai bine de jumătate de kilometru, de-a lungul mării, pe faleza orașului. 

Construcția are peste un metru înălţime, iar localnicii le cer autorităţilor să oprească lucrările, supărați că în timpul plimbărilor pe faleză nu vor mai putea admira marea.

Consilierii locali care au votat respectivul proiect finanţat prin fonduri europene spun că nici n-au ştiut ce au aprobat. Li s-ar fi arătat mai multe planşe, dar s-au trezit că în teren situaţia e alta.

În schimb, primarul urbei susţine că la mijloc e o răzbunare politică şi că zidul va avea cel mult 85 de centimetri.

"Acest proiect este pe fonduri europene, ei ne obligă să facem un zid de protecție vizavi de zidul respectiv pentru copii și bătrâni și acest zid va fi până în 85 de centimetri", a spus primarul Mangaliei, informează România TV.

Zidul trebuia construit din fonduri europene, dar cum autorităţile din Mangalia au pierdut finanţarea pentru că nu a respectat termenul de finalizare, acum trebuie să scoată de la bugetul local 5 milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel