Scandal între Firea și Palmer. ”Este și pamfletar?”

Gabriela Firea 1
Gabriela Firea 1

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a vorbit la Antena 3 despre problemele de poluare pe care le are în acest moment Bucureştiul. Ea nu a ocolit nici subiectul controversei pe care a avut-o cu Cristiana Paşca Palmer, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. 

”Nu cred că este o atitudine greşită a unui ministru să vină în vizită la Primăria Generală a Capitalei, să analizăm problemele comune şi să găsim şi soluţie. Am oferit doamnei ministru, deranjată de invitaţia la Primărie o soluţie neutră şi am invitat-o marţi dimineaţă la un mic dejun de lucru. Mi-aş dori să participe la Comandamentul dedicat situaţiilor urgente de mediu ale Capitalei pe care îl organizez luni dimineaţă”, a declarat Gabriela Firea într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

Primarul capitalei a amintit apoi de replica pe care ministrul Palmer i-a dat-o în presă: ”Sper ca doamna ministru să înţeleagă că este mai bună o colaborare instituţională, chiar dacă nu mă simpatizează personal, decât să iasă în spaţiul public cu nişte declaraţii care nu-i fac cinste unui ministru. A spus ceva de genul că doamna Firea s-a pierdut cu firea. Înţeleg că doamna ministru este şi pamfletar sau se ocupă de problemele de mediu ale ţării?”. 

Gabriela Firea a menţionat că îşi doreşte să depăşească problemele de comunicare pe care le are în acest moment cu ministrul Cristiana Paşca Palmer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel