Scandal în PNL. Susținătorii lui Orban acuză că acesta a fost atras în capcană la Cluj pentru a fi făcut de râs: "Rușine, Pavel Popescu!"

Liberalii din tabăra lui Ludovic Orban sunt revoltați de cele petrecute astăzi la Cluj-Napoca. Aceștia susțin că Orban a fost atras într-o capcană pentru a fi făcut de râs.  

Ludovic Orban a fost invitat la conferința PNL de la Cluj, acolo unde Florin Cîțu a chemat toți liderii PNL care-l susțin pe scenă. În tot acest timp, Ludovic Orban a rămas neputincios, singur, pe primul rând din sală.

Cristian Opriș crede că l-a identificat pe cel care i-a făcut poza de pe scenă lui Ludovic Orban, care-l arată singur și îngândurat pe scaun, în antiteză cu Florin Cîțu, înconjurat de liderii liberali care-l aclamau.

"Să îți fie rușine, Pavel Popescu! Câtă lipsă de caracter să ai ca să pregatesti minuțios așa ceva? Să inviți presedintele PNL la conferința de alegeri, să așezi în jurul lui doar oameni fideli ție (fie din interese financiare, fie “tranșați”) pe care să îi inviți pe scenă și să faci această fotografie? Ce ai vrut să arați cu asta? Grav este că acel “coleg” lipsit de caracter de pe scenă, care a făcut această poză a avut grijă ca ea să apară și la TV… Cât tupeu mai aveți să vă victimizați și să aruncați cu venin (si mai nou cu dosare penale) în susținătorii președintelui Ludovic Orban?Azi, prin acest gest grobian, nu ați făcut altceva decât să adunați în spatele președintelui și mai mulți liberali care vă vor spulbera în 25 Septembrie! P.S.: (pentru cel de pe scenă care a făcut aceasta poza și a trimis-o presei) Să îți fie rușine!" a scris pe Facebook liberalul pro Orban, Opriș, alături de fotografia care ar arăta că Pavel Popescu a fost cel care l-a pozat pe Orban de pe scenă: 

2. -imagine fara descriere- (print-screeennnn_21599300.jpg)

Ludovic Orban, într-o situație stânjenitoare la Cluj

Reamintim că președintele PNL, Ludovic Orban, a fost nevoit să se urce pe scenă la Cluj, într-o situație cel puțin stânjenitoare: Florin Cîțu tocmai își anunțase echipa de lideri PNL care îl susține și i-a invitat rând pe rând, pe toți alături de el, pe scenă. După o prezentare fastuoasă, cu aplauze și felicitări reciproce, Orban a urcat pe scenă și a spus că totuși PNL este mult mai mare decât echipa prezentată anterior. 

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care probabil se petrece la Cluj, aproape la jumătatea conferințelor județene. Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri de caracter, membri care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate victoriile PNL și care, până la urmă, sunt cei care vor decide viitorul PNL”, a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel