Scandal în avion. O femeie a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față - Video

Scandal în avion. O femeie a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față / Foto: Captură video Daily Mail
Scandal în avion. O femeie a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față / Foto: Captură video Daily Mail

O vârstnică a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față.

Scandal în avion. O vârstnică l-a luat la bătaie pe un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față. Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a devenit agresivă și l-a lovit pe angajat în timpul zborului din Manchester spre Rhodes, scrie Daily Mail. Se pare că aceasta a fost vizibil deranjată de faptul că însoțitorul de zbor i-a luat gin tonic-ul.

Femeia, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost apoi escortată în afara avionului de către poliție, după ce piloții au fost forțați de scandal să devieze avionul spre Munchen, Germania.

Pensionara ar fi devenit furioasă în timpul zborului după ce nu i s-a mai dat șampanie gratuită. Apoi s-a spus că aceasta comandat un gin tonic, dar un membru al echipajului i-a luat băutura, după ce a devenit din ce în ce mai agresivă. Videoclipul arată un bărbat aplecându-se spre un scaun și încercând să o calmeze pe femeie. Însoțitorul de zbor a fost filmat în timp ce încerca să țină brațele femeii, care încerca să îl lovească, înainte de a se așeza pe scaunul de lângă ea.

La un moment dat bărbatul sare de pe scaun pentru a nu fi lovit de pasagera nervoasă. În cele din urmă, femeia se ridică de pe scaun și îl plesnește de două ori pe angajat. Un alt membru al personalului este văzut ajutând la reținerea femeii care cade înapoi pe scaun înainte ca filmarea să se termine.

Un pasager a povestit că femeia a urinat în scaun înainte să fie scoasă afară din avion de nouă polițiști.

„O femeie din avion a cerut de mai multe ori însoțitorilor de zbor să-i aducă șampanie gratuită. Aceștia i-au spus că nu face parte din servicii, iar ea și-a luat un gin tonic în final. A început să fie agresivă, așa că angajatul i-a luat băutura. A înjurat și a avut ieșiri violente. Apoi s-a ridicat și a încercat să deschidă ușa cabinei în timpul zborului. Atunci a fost pusă înapoi în scaun de doi pasageri care încercau să o țină în timp ce ea lovea oameni. A urinat pe trei scaune și a avut episoade violente până când a trebuit să se efectueze o aterizare de urgență în Munich”, a povestit pasagerul.

„Putem confirma că zborul LS819 din Manchester spre Rhodes a fost deviat pe Aeroportul din Munich pentru ca un pasager să poată fi dat afară. Ne cerem scuze clienților pentru această întârziere neprevăzută și alte inconveniente cauzate. Sănătatea și siguranța colegilor și clienților este prioritatea noastră numărul unui”, a transmis compania aeriană.

Scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. Europol: A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu - Video

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a provocat scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. Individul refuzat să se legitimeze și s-a luat la bătaie cu polițiștii. Până la urmă, bărbatul a fost încătușat și sancționat, anunță cei de la sindicatul Europol. Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile la aeroportul din Otopeni, transmite Mediafax.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon”, au relatat cei de la Europol. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel