Scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. Europol: A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu - Video

Foto: Pexels, de Sourav Mishra
Foto: Pexels, de Sourav Mishra

Un bărbat care a consumat alcool a făcut scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă.

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a provocat scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. Individul refuzat să se legitimeze și s-a luat la bătaie cu polițiștii. Până la urmă, bărbatul a fost încătușat și sancționat, anunță cei de la sindicatul Europol. Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile la aeroportul din Otopeni, transmite Mediafax.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon”, au relatat cei de la Europol.

După ce a făcut scandal în avion, bărbatul s-a certat cu polițiștii din aeroport.

„În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, au precizat reprezentanții sindicatului.

Aeronavă Tarom, la un pas de coliziune cu o dronă. Pilot: A trecut exact pe lângă noi

Reamintim că o aeronavă a companiei TAROM a fost la un pas de a se lovi într-o dronă. Cazul a avut loc în seara zilei de 3 iunie, anunță canalul de Telegram Runway09.aviation.

„Pe 3 iunie, ora 19:13 local, echipajul cursei TAROM207, aflându-se în etapa finală de apropiere spre Aeroportul din Chişinău cu pista 08, a raportat contactul vizual cu o dronă, la altitudinea de 2000 de picioare (700 metri). Aeronava a continuat ulterior apropierea și a aterizat în siguranță. S-a trecut de data asta, însă data viitoare poate fi mai urât”, se arată în mesaj, scrie Deschide.md. Vezi mai mult AICI.

Elevă de 14 ani din Sălaj, abandonată de profesoare în aeroportul din Lisabona, după un proiect Erasmus. "Să fii puternică"

O elevă de 14 ani din Jibou, județul Sălaj, a fost abandonată de profesoarele ei pe Aeroportul din Lisabona, după un proiect Erasmus în Portugalia, scrie Sălajul Liber. Cele două angajate din învățământ sunt acum cercetate de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, iar inspectorul general a anunțat sancțiuni dure pentru neglijență. În plus, despre acest caz a fost informată și poliția orașului Jibou.

Cele două profesoare ar fi lăsat-o pe elevă singură pe aeroportul din Lisabona deoarece în Portugalia era încă necesar un test Covid negativ la îmbarcare, însă rezultatul fetiței abandonate în aeroport nu a ajuns la timp, pentru ca aceasta să se poată îmbarca în avionul către România. Surprinzător, dar nici una dintre cele două femei nu s-a gândit să rămână în aeroport alături de copilă. Ele i-au lăsat elevei doar 40 de euro pentru a putea achiziționa un test de coronavirus și pentru a-și cumpăra mâncare și au plecat spre România.

Potrivit sursei citate, cadrele didactice i-ar fi spus "să fie puternică", adăugând că "au încredere că se va descurca și singură". Mai mult, părinții fetei nu au fost anunțați de decizia profesoarelor, care predau fizică și desen. În cele din urmă, copila a fost asistată de un profesor din Portugalia, care a venit la aeroport să o ajute să se urce în următorul avion spre România. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel