Scandal, Ilie Ghergheș, beat în birou. Decizie RADICALĂ

Directorul interimar al Muzeului de Etnografie şi Artă Populară a fost filmat cu telefonul mobil în cursul săptămâni trecute, de o angajată, în timp ce era în stare avansată de ebrietate în biroul din instituţie. Angajata a făcut publică înregistrarea. 

Directorul interimar al Muzeului de Etnografie şi Artă Populară din municipiul Baia Mare, prof. dr. Ilie Gherheş, a fost schimbat din funcţie, a anunţat luni seara, pe pagina sa de socializare, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, citat de Agerpres. 

”Conducere nouă la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare. În urma controlului efectuat de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş la finalul săptămânii trecute (în urma unei sesizări) la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare, instituţie aflată în subordinea CJ Maramureş, şi a comportamentului neadecvat al conducerii interimare a instituţiei, am luat azi măsura întreruperii mandatului de director interimar pentru domnul Gherheş Ilie. Alături de colegii din conducerea executivă am numit un nou director interimar (până la organizarea concursului): doamna Monica Mare, care nu va avea în următoarele săptămâni o misiune uşoară (...). Am considerat oportun să aducem în fruntea instituţiei o persoană din afară şi care să poată să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă”, a precizat Gabriel Zetea, în motivarea deciziei luate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel